Jump to content

Recommended Posts

Check that whatever you were doing didn't set the led to blink red.  Some of the payloads I've seen do that in certain conditions (such as not obtaining an ip, in the nmap payload).  The red flash only means recovery mode if it happens while it's booting. 

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, wrewdison said:

Check that whatever you were doing didn't set the led to blink red.  Some of the payloads I've seen do that in certain conditions (such as not obtaining an ip, in the nmap payload).  The red flash only means recovery mode if it happens while it's booting. 

Whait what? Ive been sitting here terrified out of my ass and you are telling me its not recovery mode??? Btw it happened after i tried to set network to shared so thats may be why... Did you get shared connection to work? I mean so I will be able to update the bashbunny

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, MrSnowMonster said:

Whait what? Ive been sitting here terrified out of my ass and you are telling me its not recovery mode??? Btw it happened after i tried to set network to shared so thats may be why... Did you get shared connection to work? I mean so I will be able to update the bashbunny

Turns out its still working but now it gets the blinking red lights every time i try to set up shared connections.. cant get wifi on it any other way

Link to post
Share on other sites

I guess everyone has it's little mistakes... I once was developing a small platformer and have been reworking the basic controls. The character just didn't wan't to walk to the right, no matter how much I debugged it... After a few hours, I realized having pressed the left arrow key the whole time :grin:

Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, VincBreaker said:

I guess everyone has it's little mistakes... I once was developing a small platformer and have been reworking the basic controls. The character just didn't wan't to walk to the right, no matter how much I debugged it... After a few hours, I realized having pressed the left arrow key the whole time :grin:

Hahahah well at least I am not alone ???

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...