Jump to content

Nano1.1.3 SD card mount problem


ShaolinTemple

Recommended Posts

Hello, Sebkinne!

I am a technical beginner from China (my English is not good, so use the translation software, if some statements are not smooth, please forgive me!), My friends help me from abroad to bring back a team your research and development equipment.

I would like to ask you about SD cark! I would like to SD cark mounted on the equipment, the system uses SD cark capacity! Hopefully you can tell me how to configure "config 'global'" and "config 'mount'" and "config 'swap'".

SD cark has been partitioned into ext4 and swap format.

Currently I use the nano1.13

Thanks again Sebkinne to provide us with such a good device!

Link to post
Share on other sites

Insert the SD card.  Power on the Nano.  Go to the Advanced Tab and there will be a click down arrow that will say Erase SD card and then the SD card will be ready to use.

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, b0N3z said:

Insert the SD card.  Power on the Nano.  Go to the Advanced Tab and there will be a click down arrow that will say Erase SD card and then the SD card will be ready to use.

Has been tried, the format or not

 

Thanks for the answer

Link to post
Share on other sites

Have you tried a different SD card and most likely the only way you will get SEB to reply quickly is try the IRC.  Im sure he is a busy man.

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...