Jump to content

[Official] wps


Recommended Posts

1 minute ago, Sebkinne said:

Guess we need to update the pineapple aircrack, huh? ?

Yeah, it seems stable. There was some changes done in RC5 though, for example the usage of a "trampoline binary". (Specified under: "Run time location of SIMD-binaries" on the aircrack-ng github).
So i had to make some changes to the OpenWRT Makefile to add "support" for that.
I've actually sent a PR on the "openwrt-packages-community" repo. (Also includes the bessside-ng patch-file). ?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Hello there, Just got my nano 3 weeks ago and have been trying to get the wps module to work and nothing. Which interface should be picked? Also on my Kali box with Alfa card it find loads of Wps enabled boxes any help or even to explain how to set up properly thanks in advance. Cheers Kev

Link to comment
Share on other sites

Everyone can modify it and create pull requests to Hak5's module GitHub repo.

A problem imo. opinion is that the reaver version on Hak5's repo is very much outdated. 

I'm cross-compiling the latest version of Reaver and keeping them updated as often as I can, but using the newest version requires heavy modifications to the WPS module, due to alot of changes to Reaver. 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

I just wanted to let you guys know that the bug with reaver (wash not detecting any AP's)  has been found and squashed!
I guess the official version of reaver from the openwrt repos isn't updated yet.
But you can always count on me trying to keep my repo up to date ;)

https://github.com/adde88/openwrt-useful-tools

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hey Zylla,

Looking back on the thread that is some great work. I am new to the Tetra and just getting dirty. To install the package above, do I SSH/SCP to the unit and install like a regular debian package? Do I just install just using your ipk file or need to worry about other dependencies?

Thanks for sharing all this great work

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Hey guys, got this module installed, dependencies installed etc. 

Mon1 into monitor mode, hit scan and it just gets stuck on collecting results. I've got a WPS network setup as a test and can confirm that Recon see's it as WPS enabled. 

Also seems Pine AP stops working after installing the module and dependencies. I've stopped wlan1mon in the WPS Module but it seems it either doesn't stop it or keeps starting it and pine AP will no longer start (because obviously wlan1 is spoken for as wps' wlan1mon) 😕 Factory reset here I come!

Known issue? I'm on V2.6.2

Removing the WPS module did not fix Pine AP. Will submit a bug on the github if I can find it!

Removing the WPS module and fully powering down the device seems to have got pine ap working again, a reboot did not for some reason..

Followup, nope rebooting didn't fix it, oddly enough recon works through C2 Cloud but NOT through the pineapple interface itself. Says starting daemon and then stops instantly. Factory reset time!

 

Edited by PanicAcid
update
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...