Jump to content
Sign in to follow this  
IvyComputer

Cannot email reports

Recommended Posts

I'm trying to generate an email'd report of the AP & Client scan, however the report can't make it out via email. I'm seeing these errors in the System Log:

Wed Mar 30 09:00:00 2016 cron.info crond[1008]: USER root pid 6834 cmd /pineapple/modules/Reporting/files/reporting
Wed Mar 30 09:00:46 2016 mail.err sSMTP[6948]: Unable to locate mail
Wed Mar 30 09:00:46 2016 mail.err sSMTP[6948]: Cannot open mail:25

Report configuration is set to:

  • Generate Report every 1 hrs
  • Send Report via Email

Report Contents set to:

  • PineAP Site Survey
  • Duration of AP & Client scan: 30 seconds

Email Configuration set to:

  • From: pineapple@ivycomputer.com
  • To: rene@ivycomputer.com
  • SMTP Server: mail.ivycomputer.com
  • SMTP Port: 25
  • Domain: ivycomputer.com
  • Username: left blank
  • Password: left blank
  • TLS/StartTLS not checked

Is there a mail module or something additional that needs to be installed?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm trying to generate an email'd report of the AP & Client scan, however the report can't make it out via email. I'm seeing these errors in the System Log:

Wed Mar 30 09:00:00 2016 cron.info crond[1008]: USER root pid 6834 cmd /pineapple/modules/Reporting/files/reporting

Wed Mar 30 09:00:46 2016 mail.err sSMTP[6948]: Unable to locate mail

Wed Mar 30 09:00:46 2016 mail.err sSMTP[6948]: Cannot open mail:25

Report configuration is set to:

  • Generate Report every 1 hrs
  • Send Report via Email

Report Contents set to:

  • PineAP Site Survey
  • Duration of AP & Client scan: 30 seconds

Email Configuration set to:

  • From: pineapple@ivycomputer.com
  • To: rene@ivycomputer.com
  • SMTP Server: mail.ivycomputer.com
  • SMTP Port: 25
  • Domain: ivycomputer.com
  • Username: left blank
  • Password: left blank
  • TLS/StartTLS not checked

Is there a mail module or something additional that needs to be installed?

Hi,

Thank you for reporting this bug! It would help us if you could file a bug report so that we can keep track of the issue a little better.

That way I'll also be able to follow up with any further questions in a more structured manner :)

Best Regards,

Sebkinne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...