Jump to content
dustbyter

[Official] Get

Recommended Posts

Hi Jasper,

Are you still getting this error? Without additional information its hard to say why you are getting this error. 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having trouble install the Get module on the WiFi Pineapple Tetra running the latest 2.0.2 firmware. I go to download the module from the gui interface and it just stalls at "Download Module, please wait"

I give it some time but it just seems to hang. I have reset, factory reset the tetra and still nothing, i have no problem downloading any other module only this one and i don't know why

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having some trouble installing the Get Module for the pineapple Tetra runing the new latest firmware of 2.0.2.

I have reset the pineapple several times as well as numerous firmware recoveries and still nothing.

It just hangs saying "Downloading Module, please wait. " but nothing happens.
It just stays there with the little animated pineapple.

I seem to have no problem with my nano so the problem only exists with my tetra.

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It only appears to be the "get" module for the tetra.

 

The module "get -  which is the Profile clients through the browser plugins supported by their browser "

no issue at all with the nano, just the tetra

         

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wonder if this issue is similar to the ngrep module..?

On 12/30/2017 at 4:43 PM, Sebkinne said:

So the issue is actually that OpenWrt ha soulless their "old packages" feed. 

We used to ship libnet0 and libnet1 with the firmware, but the packages are out of date and broken (won't compile without issues). 

Until we fix that (hopefully next week), you'll keep having issues. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 30/12/2017 at 9:49 PM, Sebkinne said:

Which module is this? 

Get.

It hangs on the downloading module icon on module manager. Maybe @dustbyter  can find out more?

Edited by Just_a_User

Share this post


Link to post
Share on other sites

I’m having this issue as well with the tetra. When I try to download the module “get” it won’t allow me to go on downloading modules and hangs up saying it’s downloading the module. I also cannot get the meterpreter module though it says succefully installed in the internal. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Bugz2find said:

I also cannot get the meterpreter module though it says succefully installed in the internal. 

Confirmed, I get a socket error when trying to run it from ssh

root@NANO:/usr/bin/pineapple# meterpreter 172.16.42.42 4444

Cannot open socket

Will take a closer look later. Unless @audibleblink already knows?

Edited by Just_a_User

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/3/2018 at 11:37 AM, Just_a_User said:

Get.

It hangs on the downloading module icon on module manager. Maybe @dustbyter  can find out more?

Hi Guys,

Unfortunately, I do not own a Tetra, thus I cannot test this to understand what the issue is. 

Do you have any logs you can share? Maybe that can help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys - I do not have access to a Tetra. I can't comment on how to debug the plugin on that device.

Any logs you have can help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, dustbyter said:

Hi Guys,

Unfortunately, I do not own a Tetra, thus I cannot test this to understand what the issue is. 

Do you have any logs you can share? Maybe that can help.

Ahh sorry I didn't realize . I just had another quick play - It installed just fine on the nano but appears to hang on installation on the tetra. Nothing shows up on "logread" at all. I checked out the github for the project and from what i understand get is not an ipk its a http "non-captive portal" php type thing? Grabbing info before the redirect?

I'm wondering what checks are done during installation as maybe the tetra isnt passing those.

I tried making an /sd/ in the root of the tetra to trick it into thinking it was a nano but installation still hangs. 

I installed manually onto the tetra and the module appears but the enable module button does not toggle from engage to anything else but there is a small spike of 2-3%  CPU running "php-fpm: pool www"when the button is pressed and spikes again when pressed a second time. Nothing appears when clients browse http sites.

Maybe this gives some clues, sorry im not much more help.

Edited by Just_a_User

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, dustbyter said:

Hi guys - I do not have access to a Tetra. I can't comment on how to debug the plugin on that device.

Any logs you have can help.

Someone get this man a Tetra!

whats the best way to print ‘get’ specific logs?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Figured its better here in the official module thread.

 

Edited by Just_a_User

Share this post


Link to post
Share on other sites

Correct, get is not an ipk. It updates the contents of the www directory to inject javascript and collect information and then uses the redirect.

From an installation perspective, I don't know what happens behind the scenes on Tetra as I don't have one, maybe Seb can chime in? All I can test on is a Nano unfortunately :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys, is there. any update on this? @dustbyter anything I can do to help debug this?

Just got my new tetra and this module hangs / never stops downloading.

How can I help to fix this?

Thanks!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/29/2019 at 7:17 AM, canphaz said:

Hi guys, is there. any update on this? @dustbyter anything I can do to help debug this?

Just got my new tetra and this module hangs / never stops downloading.

How can I help to fix this?

Thanks!

 

Hey @canphaz,

Sorry I haven't been around much lately. What's up? What issue are you having exactly? I don't own a Tetra so i won't be able to help debug against that device.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...