Jump to content
Sign in to follow this  
PK_420

Reporting : Saving the reports to SD Card

Recommended Posts

Hello there,

So far I have tried multiple configurations and I don't seem to be able to save the reports to my SD card,

I have set the reports to be produced every hour and to include everything, see screenshot below..

reportconfig.png

Also, the reporting doesn't seem to clear the PineAP logs... I don't know if this is a known issue for other people so I thought of discussing it here before posting anything on the bugs tracking page,

Next step for me was to try a factory reset to see if it helps...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try manually saving a log under Logging>Location, put it to "/sd/something.txt"

I haven't tested whether that just changes the location or actually saves the log, it takes long enough that I think it saves a log. Then when you reboot that will be the default location to save.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello there,

So far I have tried multiple configurations and I don't seem to be able to save the reports to my SD card,

I have set the reports to be produced every hour and to include everything, see screenshot below..

reportconfig.png

Also, the reporting doesn't seem to clear the PineAP logs... I don't know if this is a known issue for other people so I thought of discussing it here before posting anything on the bugs tracking page,

Next step for me was to try a factory reset to see if it helps...

Nice meme theme for your browser.

Try clearing cache before factory resetting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try manually saving a log under Logging>Location, put it to "/sd/something.txt"

I haven't tested whether that just changes the location or actually saves the log, it takes long enough that I think it saves a log. Then when you reboot that will be the default location to save.

I tried that, it works, the pineap.log gets saved in a folder on the SD card, the problem is when I set up the reports to be generated every hour, as on my previous screenshot, it doesn't generate the report hourly.

I have left the pineapple run overnight, it's been more than 12 hours running with pineAP logging probes and associations, I woke up this morning and I had only one file under the "/sd/wifipineapple_reports" named : WiFi_Pineapple_Report_2016-01-15-00-00.tar.gz . Opening that archive revealed only a folder containing two files, here are the contents:

probing_clients.csv

0		

site_survey

4C:8B:30:2B:0D:DD
	ESSID: TELUSMarioD
	Security: WPA2
	Signal: 52%
	Channel: 1
	Clients:
		No clients detected

4C:8B:30:33:B5:05
	ESSID: TELUS5269
	Security: WPA2
	Signal: 34%
	Channel: 1
	Clients:
		No clients detected

A8:39:44:48:8C:68
	ESSID: TELUS9821
	Security: WPA2
	Signal: 64%
	Channel: 1
	Clients:
		04:DB:56:A7:68:50

20:76:00:06:59:4C
	ESSID: TELUS0563
	Security: WPA2
	Signal: 40%
	Channel: 1
	Clients:
		No clients detected

A8:39:44:42:43:08
	ESSID: TELUS3288
	Security: WPA2
	Signal: 28%
	Channel: 1
	Clients:
		No clients detected

00:26:B8:F4:D2:2C
	ESSID: TELUS8367
	Security: WPA2
	Signal: 52%
	Channel: 1
	Clients:
		No clients detected

00:1E:E5:66:C8:AB
	ESSID: 
	Security: WPA2
	Signal: 96%
	Channel: 1
	Clients:
		E8:AB:FA:04:62:6D

4C:8B:30:28:24:B5
	ESSID: TELUS2931
	Security: WPA2
	Signal: 56%
	Channel: 6
	Clients:
		No clients detected

00:26:5A:CA:CF:79
	ESSID: agathe
	Security: WEP
	Signal: 22%
	Channel: 6
	Clients:
		96:10:3E:A8:08:24
		C4:6E:1F:26:E6:3D

4C:8B:30:4C:28:B5
	ESSID: TELUS4171
	Security: WPA2
	Signal: 36%
	Channel: 6
	Clients:
		No clients detected

94:10:3E:A8:08:24
	ESSID: agathe
	Security: WEP
	Signal: 80%
	Channel: 6
	Clients:
		No clients detected

4C:8B:30:10:BF:94
	ESSID: TELUS2689
	Security: WPA2
	Signal: 78%
	Channel: 6
	Clients:
		A8:96:8A:85:5A:80

00:25:9C:D5:20:19
	ESSID: UTILISATEUR-PC_Network
	Security: WPA2
	Signal: 46%
	Channel: 6
	Clients:
		No clients detected

10:9F:A9:5E:9E:7C
	ESSID: TELUS1129
	Security: WPA2
	Signal: 30%
	Channel: 6
	Clients:
		No clients detected

5C:8F:E0:05:07:E7
	ESSID: C9C14D733B11
	Security: WPA2
	Signal: 28%
	Channel: 6
	Clients:
		No clients detected

D8:EB:97:B1:69:68
	ESSID: Cinthia
	Security: WPA2
	Signal: 36%
	Channel: 11
	Clients:
		No clients detected

00:26:B8:F3:EC:C4
	ESSID: TELUS2978
	Security: WPA2
	Signal: 30%
	Channel: 11
	Clients:
		No clients detected

E8:CC:18:F6:24:7C
	ESSID: Proulx-24
	Security: WPA2
	Signal: 26%
	Channel: 1
	Clients:
		No clients detected

84:C9:B2:5D:8A:6E
	ESSID: fastef
	Security: WEP
	Signal: 36%
	Channel: 5
	Clients:
		No clients detected

A8:39:44:45:B8:40
	ESSID: TELUS8187
	Security: WPA2
	Signal: 36%
	Channel: 6
	Clients:
		No clients detected

00:27:22:1C:1E:58
	ESSID: ZAPBSL-7768
	Security: Open
	Signal: 36%
	Channel: 11
	Clients:
		No clients detected

So, to recap, the reports aren't done hourly as expected, the report doesn't have all the content I requested in, the logs aren't cleared after the report is made.

I tried clearing cache on my browser and even tried a different browser, I see my settings getting saved in the UI, the logging feature seems a tidy bit messed up though... it won't do what I ask it to...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there...

I found out this is still happening in 1.0.5, dunno if I'm setting up things wrong here...

No reports are generated, even tried setting up 'Send Report via email' option, still no luck,

The only 'report' I get is one at midnight, ending in '00-00.tar.gz', but it still contains the wrong data as mentioned in the previous post.

Has anyone managed to set up the reports and been able to generate a valid one?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm working on a fix and will push it soon.

Best regards,

Sebkinne

You are Awesome!

Having so much fun so far with this little beast!

Keep up the good stuff coming ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...