Jump to content

Help, please (again)


walts
 Share

Recommended Posts

I asked for help with the infusions menu here: https://forums.hak5.org/index.php?/forum/78-mark-v/ but no one answered.

Can someone please help me?

Here's what I've accomplished so far:

- The scripts in /pineapple/components/system/bar/files did not have the execute bit set. I did a chmod +x.

- Now I can manually run the downloader and installer scripts, and the infusions are installed properly.

But still the Pineapple Bar:Available function does not work! It returns only the headers, no info on infusions.

I can get along like this OK, but I'd really like to have the Pineapple Bar functioning.

Thanks.

Walt

Link to comment
Share on other sites

The real question is did you give your MK5 a source of internet?

Internet access is required before you can download any infusions they're stored in the cloud which requires internet to download them once they're downloaded most if not all can be used offline.

Edited by ZaraByte
Link to comment
Share on other sites

The real question is did you give your MK5 a source of internet?

Internet access is required before you can download any infusions they're stored in the cloud which requires internet to download them once they're downloaded most if not all can be used offline.

- Now I can manually run the downloader and installer scripts, and the infusions are installed properly.

Link to comment
Share on other sites

Yes, Foxtrot, I've reflashed several times, both following the "Bricked" procedure, and manually reflashing 2.2.0 and 2.3.0. Version 2.3.0 was installed both OTA and by SCPing the file from my PC and running the process manually on the Pineapple.

I have the same symptoms with IE and Firefox. I'm running Windows 8.1.

ZaraByte, I do have Internet available to the Pineapple (That's how I used the downloader script to get the infusions) and the Infusions I have tried all work correctly (nmap, tcpdump and site survey) and Karma behaves properly too. Then infusions I installed by hand do appear in the Installed tab of the Pineapple Bar

This is a major jump for me - my last Pineapple was one of the original FON devices which I flashed Jasager flashed on - so I'm still getting used to the new structure and terminology.

I'm curious about the fact that the scripts did not have Execute privileges, until I chmod'd them. Is there a "repair permissions" program I should run? Is there something in the flashing process that could be going amiss? The flashing take about 5 minutes, and I have always been able to immediately connect and log in on the Ethernet port to run the setup routines.

Thanks for the help!

Walt

Link to comment
Share on other sites

Walt,

First off try using Chrome... Secondly, give us a step by step of what you're doing. Typing, screenshots, video would probably be better. Up to you but folks here might be able to help with a little more info. You sound like you know what you're doing but you might be doing it differently than what we expect.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...