Jump to content

Metasploitable networking problems in VirtualBox


Pigface333
 Share

Recommended Posts

I´m about to throw my computer to hell. I´ve been trying to set up Metasploitable in VirtualBox. I´m using identical settings as my Virtual Lab but it still won`t connect to the network...

Settings:

Adapter 1:

Internal Network (Promiscuous Mode= Allow All)

Adapter 2:

Host-only adapter (vboxnet0, Promiscuous Mode= Allow All)

I use these settings for every VM in my lab. Any help?

Link to comment
Share on other sites

Ping localhost from the metasploitable vm what happens? Never used it before but check if rhe vm adapter is working locally?

Link to comment
Share on other sites

If GSI is getting in the way you could try to boot with noacpi as a(n additional) kernel param.

Or maybe simply leave out IO APIC support...?

Clutching at straws, I know, but we don't exactly have much to go on...

Edited by Cooper
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...