Jump to content

Stock after setting passwor


Recommended Posts

Hi,

Received my Mark 5 today and got an big smile :grin:. First i was looking confused around for the sd card but then I notice, that it was in the device itself. - So far, so good. Power it up with the power supply and connect using ethernett, got to the "change password" page and set a password like: eTske?cCr)t8 (example). Then to the next page with wait and blah-blah. After 20 minutes it's at same page but can see, that I lost the ethernet connection and that the wifi isn't available anymore.

I have an steady Red, Blue, Yellow (blinking slow) and Green.

Red - Solid [md5sum mismatch]

Blue - Solid (I guess it's flashing but that have been steady for over 20 minutes)

Yellow - Solid (except bliking once in a while).

Green - Solid light (The fruit got the needed juice)

- So what do I do? I have already downloaded the newest firmware from the web and placed it on an SanDisk Extreme 16GB MicroSDHC but can i just take out the card there came with the Pineapple and try pull the plug and set it to power again with the new sdcard or bad idea? - Thanks.

Picture of the mentioned: http://ragelse.com/i/Z4RvWcb

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...