Jump to content

Windows issue


Recommended Posts

Hey all! New to the forums and just received my ducky today.When I plug it into my Linux machine (ubuntu) I get the intro script that comes already on the ducky. However when I plugged it in into a windows machine, nothing happens other than the device drivers installing. .

Any reason why it only happened on one machine? Do i need to update anything?

Any help for a noobie would be appreciated

Edited by hbchevelle68
Link to comment
Share on other sites

Welcome fellow bird-hacker.

Its to do with driver installation; times vary across OS and speed of the processor. Just play with ducky script - it helps to have a slightly long initial delay (take into account drivers installing on Win-blows OS),(or use the vid-pid hack to mimic an existing (already installed) keyboard), then have standard regular delays throughout the payload.

All the best in your future endeavors

~Snake

PS. check out the links in my signature

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...