Jump to content

The CGI process didnot produce any response


cihats
 Share

Recommended Posts

Hello, I had to reset my markV, so using UDDUU pins powered on and I waited to see flashing leds. After that powered off, reset the pins UUUUU, power on again. After flashing, connected to computer ( newly installed win XP + added google chrome browser and nothing else to avoid complications ) , loaded page in 172.16.42.1:1471 .

I set a very simple password, using some letters, accepted eula and the other box, confirmed the form . After a while page loaded with the error message about CGI process ....

When I loaded page 172.16.42.1:1471 . again it says "passwords does not match or I havent accepted terms of use....

Leds still flashing, I can ping 172.16.42.1 but cannot ping 172.16.46.46.

ipconfig

Ip Addr : 172.16.42.231

Subnet 255.255.255.0

Def. Gateway 172.16.41.1

media disconnected...

Can you help me with your suggestions?

Link to comment
Share on other sites

Pull the power of your Pineapple, plug it back in and wait for the led pattern to appear again. Then go to http://172.16.42.1:1471/ and follow the instructions again. The reason you are seeing "passwords do not match" is probably because you have something else behind the URL.

The reason you cannot ping 172.16.46.46 is because it is not a valid IP address for the Pineapple.

Best regards,

Sebkinne

Link to comment
Share on other sites

  1. hello again I think the problem is Status Code: 502 Bad Gateway

  2. i just don't know what caused and how to eliminate it.

best regards

--------------------------------

  1. Remote Address:

    172.16.42.1:1471

Request URL:

Request Method:

POST

Status Code:

502 Bad Gateway

Request Headersview source

  1. Accept:

    text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,image/webp,*/*;q=0.8

  2. Accept-Encoding:

    gzip,deflate,sdch

Accept-Language:

tr-TR,tr;q=0.8,en-US;q=0.6,en;q=0.4

Cache-Control:

no-cache

Connection:

keep-alive

Content-Length:

50

Content-Type:

application/x-www-form-urlencoded

Host:

172.16.42.1:1471

Origin:

Pragma:

no-cache

Referer:

User-Agent:

Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/34.0.1847.131 Safari/537.36

Query String Parametersview sourceview URL encoded

  1. finish:

Form Dataview sourceview URL encoded

  1. password:

    fred

  2. password2:

    fred

eula:

on

sw_license:

on

Response Headersview source

  1. Connection:

    close

  2. Content-Type:

    text/plain

Transfer-Encoding:

chunked

Link to comment
Share on other sites

tried numerous times,

it keeps saying "the passwords did not match or you didn't accept the licence"

sorry

You did check both boxes right? What browser are you using?

Oh wait. Chrome. Do you have any plugins like noscript running? Try it with internet exploder.

Edited by barry99705
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

hello again after a long period :)

I have tried Chrome, Internet Explorer, Opera, Konqeror, Firefox ... nothing changes. Just the leds are flashing merryly .... Do you suggest to try unbreaking the box?

Or maybe order a new one and (phisically) break this one :)

Link to comment
Share on other sites

hello again after a long period :)

I have tried Chrome, Internet Explorer, Opera, Konqeror, Firefox ... nothing changes. Just the leds are flashing merryly .... Do you suggest to try unbreaking the box?

Or maybe order a new one and (phisically) break this one :)

I suggest you follow our "unbricking a bricked mkv" instructions at http://wifipineapple.com/?flashing

Brst regards,

Sebkinne

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...