Jump to content

Captive portal issue


newbi3
 Share

Recommended Posts

Not to long ago Darren did a video about setting up a captive portal on the pineapple:

It appears that the packages iptables-mod-imq and kmod-ipt-imq no longer exist in the repository. I am running the latest version of the firmware and have updated my repos. Has anyone else experienced this issue?

Link to comment
Share on other sites

They are not needed anymore.

You're right 0.o

Forget my last question it was simply changing the port in the config file in /etc/config/uhttpd. Thanks I got it working!

Edited by newbi3
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Let us know how it goes. It has been a while since I set one up and I can't exactly remember all the details. Such is life when there's a new show every week. Would love to see a module or script.

You will soon! I'll start working on it once I get home from my vacation!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...