Jump to content

No Web Interface after flash


ordinal481
 Share

Recommended Posts

Hi all,

Manual flashed (scp + sysupgrade) my MKIV to 2.7.0 today, and as a result the web interface seems to have gone.

This was through OSX via terminal.

Pineapple is directly plugged into my router via ethernet, DHCP assigned.

No tools were running during upgrade

Can still quite happily ssh into it.

Via web, going to /pineapple seems to try and log the page, then fails. Sometimes it will invoke /pineapple/redirect.php then continuously loop.

So yea, not really sure whats happened to it...and dont know enough of how the web interface is implemented.

Link to comment
Share on other sites

Hi all,

Manual flashed (scp + sysupgrade) my MKIV to 2.7.0 today, and as a result the web interface seems to have gone.

This was through OSX via terminal.

Pineapple is directly plugged into my router via ethernet, DHCP assigned.

No tools were running during upgrade

Can still quite happily ssh into it.

Via web, going to /pineapple seems to try and log the page, then fails. Sometimes it will invoke /pineapple/redirect.php then continuously loop.

So yea, not really sure whats happened to it...and dont know enough of how the web interface is implemented.

Dude... Read the change log... Connect with 172.16.42.1:1471

-Foxtrot

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...