Jump to content

Web daemon not starting


newbi3
 Share

Recommended Posts

I am running version 2.7.0 of the firmware and I can get to the web interface fine at 172.16.42.1:1471 but if I try to get to the webpage at 172.16.42.1 or in the /www directory it times out and I get an error. I have checked the permissions of the files and everything is good. Also I pressed the reset button on the pineapple it didn't fix anything. Does anyone know what script in /etc/init.d is responsible for starting this? Any help would be great!

Link to comment
Share on other sites

I am running version 2.7.0 of the firmware and I can get to the web interface fine at 172.16.42.1:1471 but if I try to get to the webpage at 172.16.42.1 or in the /www directory it times out and I get an error. I have checked the permissions of the files and everything is good. Also I pressed the reset button on the pineapple it didn't fix anything. Does anyone know what script in /etc/init.d is responsible for starting this? Any help would be great!

So you can't get /www/index.php?

I would re flash if u can't get it easily fixed.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...