Jump to content

Bad Luck With Powered Hubs


lostngone
 Share

Recommended Posts

I found my happy spot using an Anker 10000mAh MultiVoltage battery (http://www.amazon.co...duct/B005NGKR54) and setup as follows:

..........

.....This works reliably for me, and gives me hours and hours of power for all devices, which are powered directly through the MKIV via the Anker battery. I'm not using the "powered" part of the HakShop powered USB hub, just using it on whole as a passive hub. I never plug the red plug into anything.

I have this same powered hub. lsusb output seems to read any device I plug into it, however, when I try to use/view any device my ssh connection just hangs. Can't even cntrl Z/C.

Is this just me? I am almost pissed, lol.

I can use the Hakshop hub with my netbook just fine, but as soon as I use it in conjunction w/ the pineapple......

Anyone know what I might be doing wrong?

Edited by condor
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...