Jump to content

Autossh - Working 'sshd_Config' Anyone?


Razzlerock
 Share

Recommended Posts

Hi all. I have v2.6.3 and have followed the instructions (i believe) as per the forums and Hak5 1112. I have shared keys, updated sshd_config, etc etc. Whenever I try 'ssh 192.168.11.20 -i /etc/dropbear/id_rsa' I am ALWAYS prompted for a password which shouldn't happen of course.... I cannot get the pineapple to authenticate without passwords.

192.168.11.20 in this case is a BackTrack 5 R2 VM. I recall having a similar problem in the past (maybe 9 months ago) and I can't recall if I had to use another distro. So that I can rule out my BackTrack SSH configuration, does someone have a WORKING 'sshd_config' ideally for BackTrack 5 that they could share - I would be extremely grateful.

Thanks in advance, I've spent about 10 hours trying to get this mofo working :-(

DJ

Link to comment
Share on other sites

Hi Razzlerock!

Sorry you didn't get the assistance you wanted here, sometimes it might take some time before the right people read the thread. I saw your post, but I have no idea what the solution may be.

Therefore I kindly ask you if you could tell us how you did fix this?

Would be nice to know if I should get this problem myself(and for others)..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...