Jump to content

Modules/infusions And Redirect.php


Recommended Posts

Not sure what I've done, or how I've done it - but for some reason whenever I launch any module from the UI, I get stuck in a redirect.php refreshing kinda loop. Have since upgraded to 2.3.1 but still same problem, even having uninstalled and reinstalled some modules.

Has anyone else come across this? Any help'd be great!

Aaah - It's Friday!

Link to comment
Share on other sites

Not sure what I've done, or how I've done it - but for some reason whenever I launch any module from the UI, I get stuck in a redirect.php refreshing kinda loop. Have since upgraded to 2.3.1 but still same problem, even having uninstalled and reinstalled some modules.

Has anyone else come across this? Any help'd be great!

Aaah - It's Friday!

I have experienced this myself, I usually install to usb and if the drive is messed up or not there that would cause this sort of issue.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...