Jump to content

Reaver And Bt5 On Macosx


zbenta
 Share

Recommended Posts

Hi there you guys,

I recently tried to use reaver from BT5 inside a VirtualBox VM im MACOSX.

I have an alfa awus036h connected to by BT5 and it is detected correctly.

I can put the interface in monitor mode and use airodump-ng to view all the wireless networks.

Whenever I try to use reaver in my AP I can get associated and then nothing else happens.

I use the followong command to try reaver out:

reaver -i mon0 -b AA:AA:AA:AA:AA:AA -vv

I should be getting some output like:

Trying pin 12345678

Trying pin 12345679

...

But after having associated to the AP it doesn't send any WPS requests.

What am I missing?

Link to comment
Share on other sites

Try disconnecting from your AP with your Mac and try the VM reaver again. I'm assuming you have USB pass-through working properly, etc.

Yes, usb pass-through is setup correctly, because I'm able to detect the alfa on my BT5.

I'll try disconnecting my Mac from the AP(what a noob).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...