Jump to content

Pxe And Ubuntu


5c00b5
 Share

Recommended Posts

question

So like many others using ubuntu (im using a fresh install of the newest version) iv gone through the hak5 episode and when it comes to actually booting off the network from a client i get this error.

PXE E53 no boot filename received

Iv been troubleshooting for hours, anybody got any ideas?

Link to comment
Share on other sites

Before you proceed any further, make sure you have PXE-boot option enable in the bios, and give the articles below a try. But I'd say its definitely a misconfiguration.

https://help.ubuntu.com/community/Installation/Netboot

https://help.ubuntu.com/community/DisklessUbuntuHowto

http://ubuntu-tutorials.com/2007/10/11/how-to-configure-pxe-network-booting-on-ubuntu-for-network-based-installations/

Link to comment
Share on other sites

Those articles I provided you with, will help sort out your problem. Just let us know if you have any more issues.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...