Jump to content

Wifi Connection Gets Drop When Running Wp3.sh


tekapeks
 Share

Recommended Posts

I have been using the MK3 for a while now and never had any problems setting it up with my laptop running BT5 r1. But since this morning whenever I run the wp3.sh script my wifi connection gets drop when the wired connection gets an adress assigned to it. Same thing happen when i try to reconnect the wifi, the wired connection gets drop. Its like if they cant work both at the same time but I never had that problem before.

Link to comment
Share on other sites

yeah.. the problem is wcid.. i had this problem... I just started connecting throught terminal....... disable wcid....

#iwconfig wlan0 essid router name here

#dhclient wlan0

or

#wpa_supplicant -B -Dwext -i wlan0 -c /etc/wpa_supplicant.conf

#dhclient wlan0

then run

#ifconfig eth0 172.16.42.42 netmask 255.255.255.0 up

#./wp3.sh

should work...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...