Jump to content

[Question][Payload] Trouble Shooting


yukondokne
 Share

Recommended Posts

i just recived my Rubber Ducky last night, but i did not get to even play with it till today. though the SD card was stiff, it functioned. i went to the payload site to test out the ducky. i picked the one that just downloads an image, then sets it as the background


GUI r
DELAY 500
STRING http://img46.imageshack.us/img46/2199/45760922.png?
DELAY 500
ENTER
DELAY 500
REM Opens up window and goes to a image created
CTRL S
STRING %userprofile%\Desktop\QUACKED.png
DELAY 500
ENTER
REM saving the picture to the user Desktop, pic name QUACKED...
DELAY 500
GUI d
REM shows desktop
DELAY 500
GUI r
DELAY 500
STRING %userprofile%\Desktop\QUACKED.png
DELAY 500
ENTER
REM opens the png file
DELAY 500
MENU
STRING k
DELAY 500
ENTER
DELAY 500
ALT F4
DELAY 500
REM sets the background, and closes.
GUI d

but then i code it with the java and run it, it cuts out the first % when trying to save the image. thus making it error, and not completing the action. i tried testing each cmd manually, and they all work. something is keeping it from typing that first % symbol.

any clues?

Edited by midnitesnake
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

turns out if you update the encoder to the newest one, and add a delay in between line 7 and 8, and 4 and 5 (i added 500 delay jut for debugging) it worked out fine. sorry for the dumb post. i was just reaching out for what ever resources i could

I am getting a similar problem. I am not sure if it is because i am testing in a VM, but when I test the wallpaper script it appears that the string is being typed to0 quickly. on some occasions mspaint is typed incorrectly, leaving some of the letters out, on other occasions the userprofile string is not getting some of the characters entered. obviously this means the commands are not getting executed as unrecognized text is being entered. can this be solved by changing the delays or is it simply the VM is not responding quick enough to keep up with the ducky? Any ideas? I don't want to try testing more complicated scripts until i can work the little bugs out first.

Link to comment
Share on other sites

I am getting a similar problem. I am not sure if it is because i am testing in a VM, but when I test the wallpaper script it appears that the string is being typed to0 quickly. on some occasions mspaint is typed incorrectly, leaving some of the letters out, on other occasions the userprofile string is not getting some of the characters entered. obviously this means the commands are not getting executed as unrecognized text is being entered. can this be solved by changing the delays or is it simply the VM is not responding quick enough to keep up with the ducky? Any ideas? I don't want to try testing more complicated scripts until i can work the little bugs out first.

I have found the answer further in the forum, my apologies for not looking further before asking.For reference see the post on page 2 titled "slowing down key strokes"

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...