Jump to content

Help! Interface Ath0 Not Found.


Recommended Posts

Hello,

I just received my new WiFi pineapple. Thus far i have been unable to use it.

Details:

Model: MR3201A-38NQ

Problem:

Log into 192.168.1.1:1471, and it reports ath0 not found. I click 'create setup interface' within the jasager interface, and it then reports: 'wlanconfig: ioctl: No such device' Since receiving the unit, i have never seen the wlan light come on.

I have re-flashed the unit without error as per Darren's 'WiFi Pineapple Flashin Guide - Building or Unbricking' multiple times.

I am stumped. The problem was apparent even on the original build (as shipped) firmware.

Any help would be appreciated.

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

im starting to think i have a warranty issue...

karma_cli -s on

Turning Karma On

ath0 no private ioctls.

uci shows:

wireless.wifi0=wifi-device

wireless.wifi0.type=atheros

wireless.wifi0.channel=auto

wireless.@wifi-iface[0]=wifi-iface

wireless.@wifi-iface[0].device=wifi0

wireless.@wifi-iface[0].network=lan

wireless.@wifi-iface[0].mode=ap

wireless.@wifi-iface[0].ssid=Pineapple

wireless.@wifi-iface[0].encryption=none

but ath0 wont go up. Everthing installs perfectly though... any last ideas guys?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...