Jump to content

Bricked Zippit?


pato wlmc
 Share

Recommended Posts

Ok, so i tried to hack my zipit ( It was version 1.13 ) i putted the:

Autoflasher-r2 in my Mini sd, and extracted there.

Then downloaded:

wireless-image-zipit2.tar

And renamed the: /boot/zImage-2.6.29 to kernel.bin

I guess something went wrong, cause i do can see the "linux logo" but then nothing happens, soo whats wrong??

Sorry, im kind of desperate, if needed, i'll upload a video, just ask.

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Ok, so i tried to hack my zipit ( It was version 1.13 ) i putted the:

Autoflasher-r2 in my Mini sd, and extracted there.

Then downloaded:

wireless-image-zipit2.tar

And renamed the: /boot/zImage-2.6.29 to kernel.bin

I guess something went wrong, cause i do can see the "linux logo" but then nothing happens, soo whats wrong??

Sorry, im kind of desperate, if needed, i'll upload a video, just ask.

Thanks!

Once you see the Penguin logo the autoflash script has succeeded. Now you must supply a userland. Follow the next bit of the tutorial.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Your fine.

You see the zipit dosn't have enough ram for our linux userland images. So you must provide one on a mini sd card. I'm running debian on mine atm.

once you get it if you need commands check out http://wiki.zipitzone.com

http://hunterdavis.com is a good site on zipit's as well

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...