Jump to content

Interesting Pandora Saver issue on 64bit Windows 7


Recommended Posts

OK...here's one I think might be of interest...I was at a secure location (they didn't give me internet access) and I was using a Sprint Internet PCMCIA card...I installed/launched Pandora Saver (Windows 7 64Bit) and Pandora Saver started downloading song after song...WITHOUT PLAYING ANY! I captured about 30 song as fast as SProxy would download! In about 10 mins I had 25 songs.... so my question is:

Is this a Windows 7 64bit hole...or going over a cell connect?

I'd love to know....my 64bit machine I had to reload with 32bit (I'm a trainer and needed the 32bit this week)

-SuperDale

Link to post
Share on other sites
OK...here's one I think might be of interest...I was at a secure location (they didn't give me internet access) and I was using a Sprint Internet PCMCIA card...I installed/launched Pandora Saver (Windows 7 64Bit) and Pandora Saver started downloading song after song...WITHOUT PLAYING ANY! I captured about 30 song as fast as SProxy would download! In about 10 mins I had 25 songs.... so my question is:

Is this a Windows 7 64bit hole...or going over a cell connect?

I'd love to know....my 64bit machine I had to reload with 32bit (I'm a trainer and needed the 32bit this week)

-SuperDale

What version are you using (legacy or saver2) ? I assume you are using a browser instead of my client to listen, so it's probably flash failing somewhere (no audio driver can cause this i find). If you provide a log it would help me figure out what exactly is going on.

BTW, this exists normally in the form of turbo mode. Maybe you turned that on by accident?

h2tyrvbo.JPG

Link to post
Share on other sites

Wow...I learn something everyday...I've always wondered what "turbo mode" was... I don't think I enable that, as I have a rule...don't switch it on if you don't know what it is...but I could have "fat fingered" it.

I don't have a log, as I had to re-image my machine for this weeks class... as far as what was I using..I just downloaded the standalone version : PandoraSaver_1.008e2.exe. I followed the defaults on installation, and through the switch to queue 250 songs...then sat back...sorry I don't have more info.

Now that I've send turbo mode...I don't think that was it...a song played through the browser...when I opened View songs...there were 5 songs sitting there waiting for me to select download....

Sorry my mistake...I'm using SimpleProxy 1.003d

-SuperDale

Link to post
Share on other sites
Wow...I learn something everyday...I've always wondered what "turbo mode" was... I don't think I enable that, as I have a rule...don't switch it on if you don't know what it is...but I could have "fat fingered" it.

I don't have a log, as I had to re-image my machine for this weeks class... as far as what was I using..I just downloaded the standalone version : PandoraSaver_1.008e2.exe. I followed the defaults on installation, and through the switch to queue 250 songs...then sat back...sorry I don't have more info.

Now that I've send turbo mode...I don't think that was it...a song played through the browser...when I opened View songs...there were 5 songs sitting there waiting for me to select download....

Sorry my mistake...I'm using SimpleProxy 1.003d

-SuperDale

Ah, yeah, that's (way) outdated. This was caused by the connection being too slow for pandora. I'd recommend you upgrade to (pandora) saver2 at any rate, as that version is old and unsupported.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...