Jump to content

VBS wont autorun for Gonzor? please help :/


Sly
 Share

Recommended Posts

Hello, this is my first post... sorry for being so nubbie :P

I'm using the new GonZor switchblade 2.0 that was released and I'm having a little problem on getting it to autorun...

At first I couldn't get it to run at all... but I figured out if I click on the GO.vbs script it actually creates the log file and does what it is suppose to do... but I want it to just autorun when I plug in my USB drive... Can anyone tell me what I'm doing wrong?

ps.... I don't have the autoplay/run thing disabled on the machine I'm testing it on... so thats not the problem.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Hello, this is my first post... sorry for being so nubbie :P

I'm using the new GonZor switchblade 2.0 that was released and I'm having a little problem on getting it to autorun...

At first I couldn't get it to run at all... but I figured out if I click on the GO.vbs script it actually creates the log file and does what it is suppose to do... but I want it to just autorun when I plug in my USB drive... Can anyone tell me what I'm doing wrong?

ps.... I don't have the autoplay/run thing disabled on the machine I'm testing it on... so thats not the problem.

Make an autorun file using this code:

[autorun]
useautorun=1
shellexecute=go.vbs

I hope this solved your problem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...