Jump to content

Why Isn't Autorunning..?!?!?


Benj93
 Share

Recommended Posts

When I Plug My Cruzer 4gb Into My Pc.... It Should Automatically Run The U3 Software... But Instead It Pops Up With A Little Boxing Asking Wether I Want Open The Folder Or Run The Program.. So I Click On Run, And It Just Opens The Folder... Am I Missing A File Or Something..?

Thanks

Link to comment
Share on other sites

what os are u running?...if it's vista...you're outta luck

Yer I Am... But Does That Mean It Will Still Auto Run On XP...?

EDIT: I Just Tryed It On My Xp Machine But It Just Pops Up With The Folder Viewer...

I Have 3 Files On The The U3 Drive Bit..

- LaunchPad (Compressed File)

- Launch U3 (Application)

- Autorun (Setup Information)

Anything Wrong Or Different...?

Link to comment
Share on other sites

Yer I Am... But Does That Mean It Will Still Auto Run On XP...?

EDIT: I Just Tryed It On My Xp Machine But It Just Pops Up With The Folder Viewer...

I Have 3 Files On The The U3 Drive Bit..

- LaunchPad (Compressed File)

- Launch U3 (Application)

- Autorun (Setup Information)

Anything Wrong Or Different...?

Does an additional CD drive appear when you plug in the U3 drive?

Link to comment
Share on other sites

Does an additional CD drive appear when you plug in the U3 drive?

Yer It Comes Up With The Options To Autorun On Vista For Both The Main Part Of The Memory Stick (To The Right In The Pic) And The 'Cd Drive' On The Left...

capturemr0.jpg

So I Click On Run U3 Software It Just Opens The Folder Viewer As Below...

capture1kn4.jpg

So What Do I Do..?!?!?! :(

Link to comment
Share on other sites

Yeah, select run u3. Than double click Launch U3. If you'd much prefer it auto-run either:

  • Set up auto-run settings so that it does so
  • Install the u3 auto-launcher program from u3 settings

Is This AutoRun Txt Right.. I Have a Feeling It's Wrong :(

[AutoRun] 
open=LaunchU3.exe -a
icon=LaunchU3.exe,0
action=Run U3 Launchpad

[Definitions]
Launchpad=LaunchPad.exe
Vtype=2

[CopyFiles]
FileNumber=1
File1=LaunchPad.zip

[Update]
URL=http://u3.sandisk.com/download/lp_installer.asp?custom=1.6.1.2&brand=PelicanBFG


[Comment]
brand=PelicanBFG

Link to comment
Share on other sites

Autorun files really only work like half the time. UAC might be an issue as suggested, but seeing how your having these problems in XP and Vista its your auto-run settings taking control of what actions to preform. If you install the auto-launcher from U3 settings I'm sure it'll start working as you want it to.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...