Jump to content

A little help rather noob


ElevenWarrior
 Share

Recommended Posts

UPDATE I figured out how to get the Amnish payload to work, I can't get the MAX damage payload to work.

hi, this is my first post here at Hak5. anyways I need some help getting my USB ready. I have a Cruzer mirco USB thumb drive. this is the problem I'm having.

(http://wiki.hak5.org/wiki/Switchblade_Packages#Installing)

I've download the files necessary,

inculding, http://www.hak5.org/packages/files/nakaoris.loader.zip

http://www.hak5.org/packages/files/U3_San_Disk.rar

http://www.hak5.org/packages/files/U3_San_Disk_Launchpad.rar

I can't figure out how to get the go.cmd file on the CD partion of the HD.

any help??

I've tried running the installer it install but the payload dosen't work.

:( :blink:

Link to comment
Share on other sites

there are many people who have had this problem before you, read more, stick with it, learn a few things. its really not too hard.

if you have a more exact question i'd be happy to answer it best i can.

Link to comment
Share on other sites

there are many people who have had this problem before you, read more, stick with it, learn a few things. its really not too hard.

if you have a more exact question i'd be happy to answer it best i can.

sure.

problem 1 with Gonzer switch blade.

Gonzer works fine. the problem is it woln't log at all. the only time it logs anything is when I set it up. and then it saves it to the local HD, not the thumb drive

problem2. with MAXdamage switchblade

I downloaded the program, I install it, the files are there but nothing happens abnormal when I run it. (basically its not running at all, but it installs)

Am I missing something?

Link to comment
Share on other sites

sure.

problem 1 with Gonzer switch blade.

Gonzer works fine. the problem is it woln't log at all. the only time it logs anything is when I set it up. and then it saves it to the local HD, not the thumb drive

problem2. with MAXdamage switchblade

I downloaded the program, I install it, the files are there but nothing happens abnormal when I run it. (basically its not running at all, but it installs)

Am I missing something?

first things first....

never run something that you dont know exactly what it is... i'm not trying to sound like a jerk but you should understand how the switchblade works which involves reading the code for it or even just reading the documentation or even just the forum topics regarding the different payloads.

also last time i checked those files in the packages area are pretty outdated now.

Link to comment
Share on other sites

first things first....

never run something that you dont know exactly what it is... i'm not trying to sound like a jerk but you should understand how the switchblade works which involves reading the code for it or even just reading the documentation or even just the forum topics regarding the different payloads.

also last time i checked those files in the packages area are pretty outdated now.

okay, so are there more recent files somewhere?

and yes I do understand what a switchblade is, and how it works. I got MAXdamage to work.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...