Jump to content

Cannot connect to Fon no morw


Recommended Posts

I can no longer connect to my Fon, I've tried both setting the settings manually and automatically but it just won't connect. On the status of it, it shows it is sending packets but the Fon is sending none back.

When I connect either through LAN or wireless I get a IP assigned and the default subnet of 255.255.255.0 but no gateway or anything else.

Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

I can no longer connect to my Fon, I've tried both setting the settings manually and automatically but it just won't connect. On the status of it, it shows it is sending packets but the Fon is sending none back.

When I connect either through LAN or wireless I get a IP assigned and the default subnet of 255.255.255.0 but no gateway or anything else.

Any ideas?

Does the IP start with 169? if so you may want to try going back to step 11 which will erase whatever setting you misconfigured.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...