Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wp6'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • Plunder Bug
    • Bash Bunny
    • Signal Owl
    • USB Rubber Ducky
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Shark Jack
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG DemonSeed EDU
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 4 results

  1. ok so ive setup the nano with wp6 to share connection with kali, this all works spot on, then i connect to the nano with my phone, this is also fine, i fire up wireshark but only see traffic directed from 172.16.41.1, is this correct, i persumed i would be seeing the given IP from my phone? should the internet connection be coming from the nano or the laptop? what interface should i be sniffing? this is slightly baffling my brain but i know its so simple, to much eggnog i think, I know in a moment this will just click in my brain as i feel im putting way to much thought into such a simple process thanks all
  2. Defo doing something wrong, need expert advice. Running Ubuntu VM via VirtualBox on tops of MAcOS10.12 on a Macbook. Here is the config i get after runnign the script. thanks for any help. toor@toor-VirtualBox:~$ ifconfig -a enp0s3: flags=4163<UP,BROADCAST,RUNNING,MULTICAST> mtu 1500 inet 10.0.2.15 netmask 255.255.255.0 broadcast 10.0.2.255 inet6 fe80::cdb8:2205:198d:ce05 prefixlen 64 scopeid 0x20<link> ether 08:00:27:12:10:66 txqueuelen 1000 (Ethernet) RX packets 10097 bytes 9924744 (9.9 MB) RX errors 0 dropped 0 overruns 0 frame 0 TX packets 5378 bytes 586306 (586.3 KB) TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0 enx00c0ca91b9d0: flags=4163<UP,BROADCAST,RUNNING,MULTICAST> mtu 1500 inet 172.16.42.236 netmask 255.255.255.0 broadcast 172.16.42.255 inet6 fe80::a8e8:d79b:98a7:b8fc prefixlen 64 scopeid 0x20<link> ether 00:c0:ca:91:b9:d0 txqueuelen 1000 (Ethernet) RX packets 382 bytes 84186 (84.1 KB) RX errors 0 dropped 0 overruns 0 frame 0 TX packets 402 bytes 120686 (120.6 KB) TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0 lo: flags=73<UP,LOOPBACK,RUNNING> mtu 65536 inet 127.0.0.1 netmask 255.0.0.0 inet6 ::1 prefixlen 128 scopeid 0x10<host> loop txqueuelen 1000 (Local Loopback) RX packets 519 bytes 37923 (37.9 KB) RX errors 0 dropped 0 overruns 0 frame 0 TX packets 519 bytes 37923 (37.9 KB) TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0 toor@toor-VirtualBox:~$ ifconfig | grep en enp0s3: flags=4163<UP,BROADCAST,RUNNING,MULTICAST> mtu 1500 inet6 fe80::cdb8:2205:198d:ce05 prefixlen 64 scopeid 0x20<link> ether 08:00:27:12:10:66 txqueuelen 1000 (Ethernet) enx00c0ca91b9d0: flags=4163<UP,BROADCAST,RUNNING,MULTICAST> mtu 1500 inet6 fe80::a8e8:d79b:98a7:b8fc prefixlen 64 scopeid 0x20<link> ether 00:c0:ca:91:b9:d0 txqueuelen 1000 (Ethernet) inet6 ::1 prefixlen 128 scopeid 0x10<host> loop txqueuelen 1000 (Local Loopback) toor@toor-VirtualBox:~$ ifconfig | grep eth ether 08:00:27:12:10:66 txqueuelen 1000 (Ethernet) ether 00:c0:ca:91:b9:d0 txqueuelen 1000 (Ethernet)
  3. I'm currently running Ubuntu 16 and was trying to setup the wp6.sh I took the following steps: wget wifipinapple.com/wp6.sh chmod +x wp6.sh sudo ./wp6.sh I get the following error: .wp6.sh 1: ./wp6.sh Syntax error: redirection unexpected I also tried sudo bash wp6.sh Any thoughts or anyone else have this issue? Thanks
  4. Hi have anyone managed to get UFW and wp6.sh to work together?. I can't figure out how to create the UFW rules. I have litle to non experience writing ufw rules
×
×
  • Create New...