Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wifipineapple nano'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • Plunder Bug
    • Bash Bunny
    • Signal Owl
    • USB Rubber Ducky
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Shark Jack
    • Key Croc
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 3 results

  1. Hi, i recently bought wifi pineapple nano and the problem i am getting with module ssl split is that once it's installed and started, the clinet devices does not open any websites at all. No facebook no google or yahoo or anything else which is https. As soon as i turn off the ssl split, everything just works fine. Any help would be much appreciated.
  2. Hi Folks i bought pineapple nano few days ago and i am running firmware version 2.7.0. The problem is that i can't see my sdcard that i inserted in it to install modules. I format the sd card in configuration - USB & Storage, once the format is complete i restart the nano as per some forums but so far i am not getting any luck. if i will try to install any module it will still show to install internally. Any help in this regard would be much appreciated. the fstab looks like below config global option anon_swap '0' option anon_mount '0' option auto_swap '1' option auto_mount '1' option delay_root '5' option check_fs '0' config mount option target '/sd' option device '/dev/sdcard/sd1' option fstype 'auto' option options 'rw,sync' option enabled '1'
  3. Basically, I have successful set up the wifi pineapple nano and connected to my macbook pro. However, once the connection is made, I am unable to aces the internet from my macbook. Does anyone know how I can fix this or what the correct setup is for a mac? WifiPineapple Nano Version 1.0.1 Macbook Pro with OSX 10.11.14
×
×
  • Create New...