Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wifi pineapple mark iv'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. How would I go about creating a Wifi Pineapple with an Alfa AP121? This is the same router as used in the Wifi Pineapple Mark IV and I was wondering how I would put the same interface as the Wifi Pineapple on it. I know it's possible because it's exactly what Hak5 is doing. Please let me know if you know how.
  2. Hey guys, Sorry to be a complete noob about this but I'm stuck. I have spent a lot of time going over the forums and can't find anything to explain what is happening. I recieved my pineapple 2 days ago after a lot of anticipation and couldn't wait to unbox and use it. I have been trying to get access into the UI ever since. I plugged in the pineapple, it lit up on the PWR light, and after a minute the WLAN light started to flash. I connected my computer via ethernet to the WAN/LAN port and waited for my computer to connect. My system is a fully patched Win 7 box. In network connections, the pineapple shows up as a "Unidentified Network" and when I try to go to 172.16.42.1:1471 it tells me that the network is unavailable. I have attempted to ping that IP address and receive no reply. I have also tried a different cable, thinking that maybe the cable was losing connection somehow. I even tried switching to the PoE port thinking that I had that wrong... The Pineapple is broadcasting "pineapple (Last 2 digits of MAC)" and I can connect to it but still cannont access the UI.... As far as indicator lights go, the WLAN is blinking, LAN is off, USB is off, WAN is off, PWR is on, WPS is on. There is nothing connected to the USB port and nothing has been connected to the USB port yet. Is this a brick out of the box or am I missing something? Please tell me I'm not a total noob and that my Pineapple is not dead out of the box... Any help is appreciated. Thanks
×
×
  • Create New...