Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'vmware'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapple University
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • Bash Bunny
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • USB Rubber Ducky
    • Plunder Bug
  • Hak5 Shows
    • Hak5
    • HakTip
    • Metasploit Minute
    • Threatwire
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 1 result

  1. I received a wifi pineapple nano as a Christmas gift and have yet to get any use out of it. I continually have issues restoring the firmware, IP address drops, can't access internet on host, etc. So... I finally got the firmware to load, 2.0.2, and can access the web panel on 172.16.42.1. However I cannot load modules or wifi bullets, nor access the internet from my computer. I did install wp6,sh appropriately. Here is my setup: Mac OS X running VMWare Fusion I have internet on my Mac, but not on Kali or pineapple. Kali Linux Guest on Bridge mode eth0: flags=4163<UP,BROADCAST,RUNNING,MULTICAST> mtu 1500 inet 192.168.1.163 netmask 255.255.255.0 broadcast 192.168.1.255 inet6 fe80::9214:9b83:34f6:e4fe prefixlen 64 scopeid 0x20<link> ether 00:50:56:2c:e8:c4 txqueuelen 1000 (Ethernet) RX packets 33831 bytes 38502566 (36.7 MiB) RX errors 0 dropped 0 overruns 0 frame 0 TX packets 15159 bytes 1867459 (1.7 MiB) TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0 eth1: flags=4163<UP,BROADCAST,RUNNING,MULTICAST> mtu 1500 inet 172.16.42.111 netmask 255.255.255.0 broadcast 172.16.42.255 inet6 fe80::1ef:d781:91d2:dc5 prefixlen 64 scopeid 0x20<link> ether 00:c0:ca:90:dc:7f txqueuelen 1000 (Ethernet) RX packets 4972 bytes 3106425 (2.9 MiB) RX errors 0 dropped 0 overruns 0 frame 0 TX packets 4745 bytes 871859 (851.4 KiB) TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0 USB tethered to nano Kernel IP routing table Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface 172.16.42.0 * 255.255.255.0 U 0 0 0 br-lan 192.168.1.0 * 255.255.255.0 U 0 0 0 wlan2 192.168.1.1 * 255.255.255.255 UH 0 0 0 wlan2 Any assistance would be greatly appreciated. I have searched forums but can't find an answer that solves my problem.
×
×
  • Create New...