Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'usb tethering'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. hey guys I tried to connect my wifi pineapple nano t my phone couple times in the last two months first the problem to was restarting a lot and it is still even do it the new thing now I try to connect it to my phone and try to tether It and the usb tether account is greyed not opened I tried different cables same thing happen don't have any idea what is the problem can anyone help me ????
  2. Hi ho haksters, First forum post on Hak5 so please be kind. I'm trying to get USB tethering working on my WifiPineapple Mark4. I have a Samsung Galaxy S3 running Cyanogenmod 9. WP4 is running firmware 2.4.1. The USB tethering mode is not available when I plug the pineapple in. Could this be due to the changing the /etc/config/network && /etc/config/dhcp settings for it to work with my MacBook Pro running Lion, as per http://cloud.wifipin...?id=guidemacics ? Also, how would I restore the /etc/config/network && /etc/config/dhcp settings to their original state? (Some fool forgot to back-up the files before editing ;) According to the above mentioned article it is not wise to do a WPS button reset. Is someone able to post the original text for these files? Many thanks in advance rad haksters! Peace, Dr H
×
×
  • Create New...