Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'tetra pineapple'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapple University
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • Plunder Bug
    • Bash Bunny
    • Signal Owl
    • USB Rubber Ducky
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Shark Jack
  • Hak5 Shows
    • Hak5
    • HakTip
    • Metasploit Minute
    • Threatwire
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. I have a new Pineapple Tetra (MK5.8) with a specific reset problem. It can Recon just fine -- days without any issue, detecting all the right things. But, the moment I enable any transmitters in PineAP, it reboots. Here are the easiest steps to crash it: Factory Reset on Firmware 2.5.4, do basic intro/configuration Recon w/ Start PineAP for 30 seconds Pick a client MAC Deauth BOOM, reboot and back to login Or more typically: Factory Reset "Get Started", set basic configuration screen Recon w/ Start PineAP Pick an SSID from Recon Scan Results ("PineAP Pool: Add SSID" and "PineAP Filter: Add SSID") Confirm that Filters show Clients Deny:None, SSID: Allow corpAP Switch to PineAP tab, confirm PineAP Daemon: Enabled PineAP checkbox Log PineAP Events, Save PineAP checkbox Client Connect/Disconnect Notifications, Save PineAP checkbox: Broadcast SSID Pool, Save and BOOM, reboots immediately on Save Enabling Beacon Response, or Associations also crashes it. Even a simple Deauth from Recon crashes it. I have tried: Dozens of Factory Resets Minimalist configuration just to get it running (no special options/settings) Get Started, set basic configuration Firmware recovery to 2.4.1 Firmware upgrade to 2.5.4 This really feels like a power-related problem -- as if it resets when the second radio tries to Transmit. Is there any other test I can do to confirm it? Power supplies I have tried: The included 12v 2A AC Adapter (Intertek) (preferred by Hak5 Forum users the world over) The USB Y-Cable with two supplies Two lab-grade bench power supplies set to 5.25V DC feeding each of the two MicroUSB ports on the Tetra Two USB Batteries A lab power supply at 12.0V with up to 3A of current. 13v power supply to see if connector/cable loss is an issue All THREE power supplies at once (12v 2A, 5v 2.5A, 5v 2.5A) I really thought I'd find a power solution that runs it, but no. I was able to see more the expected reboots when running under-powered single-USB supplies, but that's well-documented. The highest consumption I've seen on 12v is only 0.7 Amps, far from the "24W" I was expecting. One possibility is that a Tx power amplifier is messed up and surging huge current on any transmission from PineAP. Does PineAP use a different transmitter or amp than anything else? It could be a more general fault in the (regulated) power distribution in the Tetra, since it behaves the same on 5v or 12v supply. I'm open to any ideas to debug this.. it's just a passive monitor otherwise. Thanks!
  2. I just got my pineapple yesterday and I managed to update the firmware. It took about two hours because of wifi dropping from laptop.or pineapple. When I connect the wifi to my laptop then connect the tetra pineapple, the wifi disconnects from my laptop. The pineapple is still connected, then I reconnect the wifi and then the pineapple gets disconnected. Am I doing something wrong or is there a glitch with the pineapple? Thank in advance.
×
×
  • Create New...