Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'tech support'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • Plunder Bug
    • Bash Bunny
    • Signal Owl
    • USB Rubber Ducky
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Shark Jack
    • Key Croc
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 1 result

  1. My WiFi pineapple won't connect to the internet when set up the way it's detailed in the windows 10 setup video. I've already looked at these threads: https://forums.hak5.org/topic/37142-questions-about-wp6sh/ https://forums.hak5.org/topic/37387-nano-refusing-to-connect-to-internet/ and downloaded wp6.sh, but when I try to execute it, it says permission denied. It originally downloaded to /root/, but when it wouldn't work I moved it to /bin/ and it still wouldn't work. In addition, when I try to get modules or bulletins on the pineapple it doesn't work. The only way I can get it to connect is by using client mode, which interferes with PineAP since it only lets me use wlan1. How can I get the USB ethernet function working?
×
×
  • Create New...