Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'subnet'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. So, one thing that I have ran into lately is extremely large networks. Often its a 10.0.0.0/8 255.0.0.0 network that I am pretty sure is used to just deter networking scanning and host discovery. Does anyone have any advice for scanning networks this size?
  2. I have dropped my turtle onto my employer's network. I can see the WAN has been assigned an IP Address via DHCP. The problem is with the computer that is using the Turtle as an ethernet adapter. It is given it's own IP address and it can access the internet fine but DNS is not working. I can ping the devices on the corporate network, connect to our servers via RDP using IP address but no names are being resolved. Any ideas? I tried setting both eth0 and eth1 to dhcp but then I couldn't SSH to it.
×
×
  • Create New...