Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'special chars'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 1 result

  1. Hello Guys! First a big welcome to all! I got some HAK5 gear and I'm very fascinated from them. I've also read here since I've got the first gear to find help. And usually I've got a solution for me - but now I don't know how to go on... My BB won't write special chars. Neither with german language file nor with standard US language... All upper- and lowcase letters an numbers are working without problems. But special chars... Nothing... Frist I thought it's the german .json file becuase there where no Umlauts and some special chars seemed to have the wrong scancode. So I wrote my own .json file - Nothing.... Next day the new german .json with Umlauts was available - Nothing I have tried all commands I found anywhere to change language: - Nothing LANGUAGE='de' LANGUAGE=de LANGUAGE= de DUCKY_LANG='de' DUCKY_LANG=de DUCKY_LANG= de +DUCKY_LANG=de +DUCKY_LANG= de +DUCKY_LANG='de' QUACK SET_LANGUAGE de QUACK SET_LANGUAGE 'de' SET_LANGUAGE de SET_LANGUAGE 'de' So I've decided to try out with US Language. Changed keyboard language - Nothing.... I get no special chars... Anyone an idea I can try yet? Thanks and lovely Greets :-)
×
×
  • Create New...