Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'screencrab'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • Plunder Bug
    • Bash Bunny
    • Signal Owl
    • USB Rubber Ducky
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Shark Jack
    • Key Croc
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. Hi Guys, I seem to be having a bit of difficulty getting the screen crab to connect to WiFi. I have my C2 server on my local network and am attempting to connect to my local wireless AP. Here's what I've done to troubleshoot so far. I've looked through the debug output, and as far as I can tell, it confirms a lack of connection to C2. Util: exec [stop adbd]|Util: stop adbd shell exited value: 0|Util: exec [stop logd]|Util: stop logd shell exited value: 0|Util: exec [source system/bin/crab && upgrade_check_on_boot]|Util: Service start shell exited value: 0|Util: exec [source /system/bin/crab && do_gpio_setup && leds_off]|Util: RunThread shell exited value: 0|Util: exec [source /system/bin/crab && upgrade_framework 1.0.6]|Mirror: NEW HDMI Status; Input: true|Mirror: HDMI INSERTED|Util: crabframeworkupgrade shell exited value: 0|CrabFramework: Crab framework up to date|Util: exec [source /system/bin/crab && red]|ShellThread: setCPU Shell Thread Starting|Util: exec [source /system/bin/crab, source /system/bin/crab && sleep 120 && do_cpu_setup]|Mirror: camera opened 1920 x 1080|Util: Main setLEDsNow() shell exited value: 0|Util: exec [source /system/bin/crab && wait_for_sd_location]|Mirror: SETTING UP PREVIEW|Util: waitforSD shell exited value: 0| Util: exec [source /system/bin/crab && led_off]|Util: Main setLEDsNow() shell exited value: 0|DeviceConfig: C2 Device.config PARSE COMPLETE|RunThread: C2 ENABLED|RunThread: CREATING C2 THREAD|RunThread: Loading Crab Config from SD|Util: exec [source /system/bin/crab && locate_sd && touch /storage/AC93-4313/version.txt && echo 1.0.6 > /storage/AC93-4313/version.txt]|Util: versionfile shell exited value: 0|CrabConfig: CONFIG OPTION WIFI_SSID|CrabConfig: CONFIG ARG SkinnyRD|CrabConfig: CONFIG OPTION WIFI_PASS|CrabConfig: CONFIG ARG |CrabConfig: CONFIG OPTION DEBUG_LOG|CrabConfig: CONFIG ARG ON|CrabConfig: DEBUG LOG CONFIG OPTION SET TO: ON| CrabConfig: WIFI CONFIGURED|Util: exec [source /system/bin/crab && diff_config_enable_wifi SkinnyRD ]|Util: psk wifi config shell exited value: 0|CrabConfig: WiFi configured successfully|SDREADER: NO FILE AT PATH|SDWatch: SD Watch Thread Starting|Util: exec [source /system/bin/crab, watch_sd_location]|ButtonListener: Button Listener Thread Starting|Util: exec [source /system/bin/crab, wait_for_button_press]| RunThread: STARTING C2 THREAD|LEDRunner: LED Runner Thread Starting|Util: exec [source /system/bin/crab, led_off]|C2Run: C2 Thread started|C2Run: C2 notification added to device queue: Capture Starting|Util: LEDRunner shell exited value: 0|C2Run: C2 Update crab config called|C2Device: C2 FLAG SEND UPDATED STATE|C2Run: C2 Waiting for capture thread to start|RunThread: STARTING NEW CAPTURE THREAD|CaptureThread: CAPTURE THREAD START|CaptureThread: Signal Check request sent|Mirror: REQUEST RECEIVED|Mirror: INTENT SIGNAL CHECK check|Mirror: Response sent:SIGNAL|CaptureThread: Response:SIGNAL|CaptureThread: CRAB HAS VIDEO SIGNAL|C2Run: C2 Update crab config called|CaptureThread: STARTING IMAGE CAPTURE|Util: exec [source /system/bin/crab && get_current_temp]|Util: tempcheckexit value: 0| Util: tempcheckshell output : 65228|CaptureThread: CURRENT TEMP: 65228|CaptureThread: 21908 captures avail|Util: exec [source /system/bin/crab && get_next_capture]|Util: GetNextCapexit value: 0|Util: GetNextCapshell output : /storage/AC93-4313/LOOT/2|CaptureThread: Capture Request Sent/storage/AC93-4313/LOOT/2.jpg|Mirror: REQUEST RECEIVED|Mirror: WAITING FOR CAPTURE TO COMPLETE|Util: exec [source /system/bin/crab, blue]|Util: LEDRunner shell exited value: 0| Mirror: WRITING CAPTURE TO SD|Mirror: CAPTURE COMPLETE597ms|Mirror: Response sent:/storage/AC93-4313/LOOT/2.jpg|CaptureThread: Response:/storage/AC93-4313/LOOT/2.jpg|Util: exec [source /system/bin/crab && has_signal_log]|Util: NoSignalLog shell exited value: 0|CaptureThread: capture interval 5000ms|CaptureThread: Time spent capturing 749ms|CaptureThread: Capture sleep 4251ms|CaptureThread: 21907 captures avail|Util: exec [source /system/bin/crab && get_next_capture]|Util: GetNextCapexit value: 0|Util: GetNextCapshell output : /storage/AC93-4313/LOOT/3| CaptureThread: Capture Request Sent/storage/AC93-4313/LOOT/3.jpg|Mirror: REQUEST RECEIVED|Mirror: WAITING FOR CAPTURE TO COMPLETE|Mirror: WRITING CAPTURE TO SD|Mirror: CAPTURE COMPLETE599ms|Mirror: Response sent:/storage/AC93-4313/LOOT/3.jpg|CaptureThread: Response:/storage/AC93-4313/LOOT/3.jpg| Util: exec [source /system/bin/crab && has_signal_log]|Util: NoSignalLog shell exited value: 0|CaptureThread: capture interval 5000ms|CaptureThread: Time spent capturing 749ms|CaptureThread: Capture sleep 4251ms|C2Run: C2 Thread starting|C2Device: C2 STARTUP SYNC|Util: exec [cat /proc/uptime | busybox awk {print ;} 2>/dev/null]|Util: C2DeviceUpdateexit value: 0|Util: C2DeviceUpdateshell output : 44.07|Util: exec [cat /sys/class/net/wlan0/statistics/rx_bytes]|Util: C2DeviceUpdateexit value: 0|Util: C2DeviceUpdateshell output : 0|Util: exec [cat /sys/class/net/wlan0/statistics/tx_bytes]|CaptureThread: 21906 captures avail|Util: exec [source /system/bin/crab && get_next_capture]|Util: C2DeviceUpdateexit value: 0|Util: C2DeviceUpdateshell output : 0|Util: exec [ifconfig wlan0 | grep inet addr | cut -d: -f2 | busybox awk {print ;}]| Util: C2DeviceUpdateexit value: 0|Util: C2DeviceUpdateshell output : |C2Run: C2 error error getting updated ip|C2Device: SEND C2 UPTIME|C2Device: SEND C2 MINIMAL|C2Device: SEND C2 NOTIFICATIONS|Util: GetNextCapexit value: 0|Util: GetNextCapshell output : /storage/AC93-4313/LOOT/4|CaptureThread: Capture Request Sent/storage/AC93-4313/LOOT/4.jpg|Mirror: REQUEST RECEIVED|Mirror: WAITING FOR CAPTURE TO COMPLETE|POST: C2 POST ERROR: java.net.ConnectException: failed to connect to /172.16.0.18 (port 8080): connect failed: ENETUNREACH (Network is unreachable)|C2Run: C2 error startup sync post failed|C2Run: C2 RETRYING STARTUP SYNC|Mirror: WRITING CAPTURE TO SD|Mirror: CAPTURE COMPLETE604ms|Mirror: Response sent:/storage/AC93-4313/LOOT/4.jpg|CaptureThread: Response:/storage/AC93-4313/LOOT/4.jpg|Util: exec [source /system/bin/crab && has_signal_log]|Util: NoSignalLog shell exited value: 0|CaptureThread: capture interval 5000ms| I've made a wireless capture, but without knowing what the MAC address OUI for the screen crab is, it does me no good as there is a ton of wireless traffic in the area. I've checked and double checked to make sure the config file is correct. The only thing in the config file is WIFI_SSID XxxxxxXxxX WIFI_PASS XxxxXXxXXxx DEBUG_LOG ON I have confirmed I can reach the C2 server over 8080 from both the wired and wireless side of my network. I've also deleted the device from Cloud C2, made another device, and re-downloaded the device.config file. Any suggestions? Thanks for any help you can provide!
  2. I have managed to make screencrab take screenshots succfully, but cant get it to connect to the wifi/C2 server. I've tried many forms of the config.txt file in order for it to work (of course, Iv'e also placed the device.config in the SD root). can anybody please upload a sample of config.txt file including a pseudo ssid and password?
×
×
  • Create New...