Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'scan'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapple University
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • Plunder Bug
    • Bash Bunny
    • Signal Owl
    • USB Rubber Ducky
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Shark Jack
  • Hak5 Shows
    • Hak5
    • HakTip
    • Metasploit Minute
    • Threatwire
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 3 results

  1. With the new update that came out I have been having issues with the Recon on the Wifi Pineapples (Tetra and Nano). Whenever I do a scan starts but just continuously searches for results. A few seconds to a minute later the "Out of Range Clients" appears but with nothing underneath. Is this a known issue or am I doing something. I haven't changed any configurations as far as power supplies or interface devices.
  2. Hello, Ive been using my nano for a few days now, and I ran across a small problem. After I activate PineAP Daemon, and click save, and after its running, attempt to select any of the log boxes or "allow associations" and click save it will de-select itself and wont activate. Any idea on what the problem is? Not being able to allow associations is crippling to my nano. fyi I haven't changed any default config settings. Thanks in advance.
  3. Hi, let me give you some introduction: I bought the nano months ago and pentested some of my old routers. Unfortunately I had to realize that the nano only can handle the 2.4 GHz frequency, but no problem, great product anyway. Most newer routers support both 2.4 to 5 GHz, so I decided to buy the tetra to continue pentesting with my network that has one brand new access point with both frequencies up at the same time. The start with the tetra was great, because with the "Recon" tab it's possible to scan both frequencies at the same time. Sorry I'm not a fan of the "Modules" so I always continue with an ssh connection and use the aircrack-ng tools. Here comes the question: Why can I scan my networks (2.4 and 5 GHz on same AP), but the injection does not work on the 5 GHz frequency? I know that the MAC Address changes in the last character, but I started to airodump my 5 GHz and fixed the channel (also tried different ones), but it is still not working. What am I doing wrong? Screenshots included. Scan results: http://i.imgur.com/2QV8OkJ.png Airodump: http://imgur.com/taEl4EY Aireplay: http://imgur.com/wRSW3ed Second test with another router (also dual frequencies): I'm wondering how I can capture my WPA2 handshake when I'm connected to the 2.4 GHz frequency and when I try to deauth my phone for example, it will reconnect to the 5 GHz frequency without giving the handshake. Same goes if I'm connected to the 5 GHz first and deauth it, the reconnect goes to the 2.4 GHz. I know that is normal behavior for modern devices, but can you please give me some advices how to handle this? Maybe a script with a loop of switching frequenies and deauth could work? Thank You!
×
×
  • Create New...