Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rt5370'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. Hi, im currently running the 2.6.2 release on the Pineapple Nano, and im trying to configure the RT5370 (MT7601U) wireless adapter (the one recommended for the Nano at the Hak5 website) with no luck. The adapter get recognized by the Nano but the wlan2 interface does not appear. I tried updating the dirvers via opkg, but thay are all up to date. If someone knows how to solve it that would be great. lsusb: Bus 001 Device 006: ID 05e3:0745 Genesys Logic, Inc. Logilink CR0012 Bus 001 Device 003: ID 0cf3:9271 Qualcomm Atheros Communications AR9271 802.11n Bus 001 Device 005: ID 148f:7601
  2. Hey Folks, I recently received my wifi pineapple nano and I'm slowly starting to pick it up! However, when I plug in and try to use the RT5370 adapter that was included from Hak5 (not ebay lol) I do not see wlan2 show up in the Client Wifi. I tried another Alfa adapter that I use for another machine and that did work, i was able to see a wlan2 connection. My question is, do I need to install some sort of drivers for the included RT5370 to work properly? Here is the dmesg I get when I plug it in: [ 72.090000] usb 1-1.3: new high-speed USB device number 5 using ehci-platform [
×
×
  • Create New...