Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rndis_ethernet'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • Plunder Bug
    • Bash Bunny
    • Signal Owl
    • USB Rubber Ducky
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Shark Jack
    • Key Croc
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. When running the following payload: LED G ATTACKMODE RNDIS_ETHERNET And try to SSH into the bunny (172.16.64.10) with Putty. As root I always get 'Access Denied' I've change the default password using attackmode serial but that password is not working for SSH. I even set it back to the default hak5bunny password, but still no joy. What am I missing here?
  2. hey guys. I just got my bash bunny and I think that i'm having some issues with it. I'm under the impressions that RNDIS_ETHERNET is not working properly. i tried to run the following paylod: LED B SLOW ATTACKMODE RNDIS_ETHERNET LED STAGE1 DELAY 5000 GET TARGET_IP;GET TARGET_HOSTNAME;GET HOST_IP ATTACKMODE HID LED STAGE2 RUN WIN NOTEPAD Q DELAY 1000 Q STRING Switch#:${SWITCH_POSITION} - IP:${TARGET_IP} - HOST:${TARGET_HOSTNAME} - BunnyIP: ${HOST_IP} LED FINISH and i got the following output: Switch#: - IP: - HOST: - BunnyIP: all returned empty values. does anyone have any recommendations on what to do? thanks :)
×
×
  • Create New...