Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'red'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • New USB Rubber Ducky
    • WiFi Pineapple
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
    • WiFi Coconut
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • Legacy Devices
    • Classic USB Rubber Ducky
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 5 results

  1. Hello guys, I've tried everything and it seems that my USB Rubber Ducky just doesn't read any sd cards. By everything I mean: Tried 4 different SD Cards; Resetted the firmware using ducky-flasher; Changed the firmware from the original to Twin Duck; Tried different USB ports; Tried formatting the SD Cards (FAT/FAT32); Tried with empty SD Cards Tried with different inject.bin payloads; Tried with different Operating Systems; And finally, tried changing laptops. The Rubber Ducky is brand new, arrived a week or so ago and it worked great a few times while on the original firmware with simple payloads (fake update) in the sd card that came with it. Today, I decided to check it a little more, using ducky-flasher and following the instructions on github, I flashed the twin duck firmware and it worked once or twice but after checking the available payloads on github I tried again using it and it kept an always constant red led which I found out that means that it's not communicating with the SD Card. After trying a few thing on the list above, I discovered that the LED is always red with or without an SD Card (not sure if it's the default behavior for when there's no card present). What more can I do?
  2. For some reason after I flash the ducky with the twin duck hex it flashes red and green but when i flash it with the normal hex its completely fine.
  3. Hi, I have a couple of duckies but it appears they let me down. I want to prepare the duckies for some tests I need to run at a customer site. For starters I worked with the portal to both prepare scripts en encode them. This did not work for me. The scripts were very slow and the difficult ones did not work at all. Then I started to work with the downloadable duckencode, this was also not successful, I checked the gittenhub and loaded the latest version encode 2.x I recall, After adding scripts the ducky appears to stay in a red-light continuous state. I reformatted the sd-card to fat filesystem standard and to ntfs based on some chats in a forum both do not get the system working as expected again. Hope someone can assist. Kind regards, Martin303
  4. Hi since the upgrade to 2.0.0 i have some strange or diferent combinations in my leds. First i see red led with green led. Next to that i see green led and blue blinking (startup) When the startup finish i have always the blue, orange and green led (blue and orange blink each 4 seconds, or other times like 5 seconds, or 2 seconds, isnt a regular blinking) In the instructions have the solid red in the startup means md5sum mismach, or bad upgraded files... so i decided to flash it: 1. I follow this steps: https://wifipineapple.com/?flashing (yeah, the MD5 hash , its the same) 2. in the first reboot i still see the red led on the startup of the machine with the green led, before the normal combinations leds of the startup. 3. I get the SD and make in my computer a partition to SWAP, and other in EXT4 (maybe bad files on SD) 4. Flash it again, same issue 5. I upgrade to 2.0.2 and still same issue Now i can "use it" (not sure what can be go bad) but i feel that the pineapple go very very very very slow, and always i have 3 leds ON: blue, orange, green. Thanks for read
  5. I got my USB Rubber Ducky today, and all was working, well, not that great. For whatever reason, the GUI command didn't work and the payloads were not going as planned. Now to top it all off, the duck no longer works. I have formatted the included card and a 2GB card many times over, tried a different PC etc to no avail. Why is the light red now? Also, the light turns green for a split second when plugged in before going red. Any ideas?
×
×
  • Create New...