Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'reconnecting'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • Plunder Bug
    • Bash Bunny
    • Signal Owl
    • USB Rubber Ducky
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Shark Jack
    • Key Croc
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 1 result

  1. Woke up this mornin', ... 3 little birds beside my doorstep... NOT! Hi all, Actually woke up this mornin' to a rotten Pineapple. So, I was hoping someone could help me. It worked fine last night, but this morning it kept connecting and disconnecting from the ethernet ports. (Wireless password didn't work) I've tried the following firmware: 2.5.4, 2.5.2, 2.4.2. I didn't really want to try any more because it's just plain not working. Reloading 2.5.4 and 2.5.2 get the same result as my original problem where it keeps connecting then disconnecting. 2.4.2 is the one that just gets the APIPA and doesn't get a DHCP address. Even setting it to 192.168.1.2 and trying to contact 192.168.1.1 doesn't work. How do you get to the UBoot? Can I connect to this thing with a console over the USB? I've done this with other SBCs (i.e. Raspberry Pi). HELP! Thank you, John Byrne
×
×
  • Create New...