Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'recon bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapple University
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • Plunder Bug
    • Bash Bunny
    • Signal Owl
    • USB Rubber Ducky
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Shark Jack
  • Hak5 Shows
    • Hak5
    • HakTip
    • Metasploit Minute
    • Threatwire
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 3 results

  1. Hey Fam! I just set up my c2 cloud server on a digitalocean VPS w/ https, domain name and everything with no issues. I also set up my wifi pineapple to reconnect to the c2 web server when it connects to the interwebz. I cannot, however, seem to get the recon module working in the c2 web interface. It just keeps loading and saying there is no recon info yet. I let it run for a good 30-40 minutes before deciding something was wrong. Is this a bug or something on my end? Any help would be greatly appreciated. Much love to Hak5, Ramp115
  2. Hello! Sorry for my bad english. Device: Wifi Pineapple nano, Firmware Version: 2.0.2 I found very interesting bug - when near you pineapple have Non-RFC WiFi network name (for examle my neighbor called his WiFi: "LENOVO-ПК_Network", ПК - it's Russian symbols) and near this network recon can't find nothing. Also if you go to Networking -> WiFi Client Mode -> scan you will show all networks us "undefined". PineAP also work incorrectly near this place. Do you now how i can fix it? In my country i often see native symbols in WiFi network name.
  3. Hi there. I upgraded to 1.1.2 just recently, and have been experiencing some issues with Recon. It freezes at 100%, without any results showing. I'm also forced to press stop, regardless of the timer i set. The strange thing is that it occasionally works! But that's like 1/20 times. While i was debugging it, i noticed that /tmp/recon-$scanID was empty. So i tried to execute the Recon command manually over SSH, and got this output: root@nano:~# pinesniffer wlan1mon 15 0 /tmp/recon-test_15 [*] Pinesniffer started on wlan1mon, running for 15 seconds terminate called after throwing an instance of 'std::out_of_range' what(): basic_string::erase Aborted root@nano:~# pinesniffer wlan1mon 30 0 /tmp/recon-test_30 [*] Pinesniffer started on wlan1mon, running for 30 seconds terminate called after throwing an instance of 'std::out_of_range' what(): basic_string::erase Aborted When i attempt to run the command on my Tetra it works as expected, and the temp file contains the correct output.
×
×
  • Create New...