Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'probem'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. tcunha

    Updating BB

    I got my bash bunny at the 1.3 firmware version and tried to update, but after that it stop working. Now I insert the bash bunny at the computer it turns the green light on for a second and turn of the led. I tried factory reset but it doesn't work.
  2. Hi everyone! I am a new Pineapple Mark IV user and so far enjoying the ride! :) I have a question about a strange problem I am having with my Pineapple, in a nutshell, I can connect to the Pineapple management portal, I have configured a tablet to connect to the pineapple wifi and it can access the internet. But on the Pineapple management portal if I click on upgrade or public_internet, I get a connection error... as if my laptop was not properly doing the ICS. Now for the details. I am using a Macbook pro (latest OS X), I have upgraded the Pineapple to version 2.7.5. I tried to connect the pineapple natively from my Mac, but had problems with ICS. I could connect to the management portal but the Internet connection could not be shared, no matter how much I tried using the help I found online (manual network setup, moving the network interface priorities, Internet Sharing option, etc). I stopped trying when I read there was a problem on Mac OS X ICS and that I should change my Pineapple IP address to something like 192.168.x.x. I am waiting to receive my Serial TTL cable before trying to change the IP! :) But... I could successfully configure it with running Backtrack 5 R3 on my Mac. Disabling the Ethernet connection natively on the mac, In VMware adding the Ethernet connection as a "Bridge" and the Wifi Internet connection as a "Bridge" too. Then running /etc/init.d/networking restart and wp4.sh everything worked fine. I was happy! :) I tried the tcpdump infusion and it worked, same for URLsnarf, dns spoofing... Karma... not so much, I get a very mixed result! (but I admit I am still a bit confused with the black/white list). anyway... that was last night! This morning... I am trying on another network (one I am allowed to try on). I could connect to the Pineapple management console but the internet connection on BT didn't worked at first! Meaning I could not get Backtrack to get an IP address for the Internet (through a WEP internet connection...yup...) I had to change from a Bridge to a NAT, this time it worked. BT had an internet connection. This is where it is odd... I cannot access the internet from the pineapple console! I tried resetting (many times) my pineapple, mac, vm, etc... still no luck... then I just tried to connect my test android tablet on the pineapple wifi just in case... and I can see I have internet access! So the question is: How come I seem to be sharing my internet connection through the Pineapple, but the pinapple cannot access the internet from the console (public_internet and pineapple bar)? what other troubleshooting can I do? I will try again tonight at home, but I need for it to work where I have been asked to test it. Thanks! Bugsland.
×
×
  • Create New...