Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'please help :('.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 1 result

  1. I followed int0x80's walkthrough on how to encrypt your whole disk using a key on a USB drive, and everything went well, up until booting. When I boot, it goes through the regular processes, then drops me into busybox. After entering my key(Which unlocks just fine), it starts to finish booting, and then hangs after: Begin: Running /scripts/init-bottom ... Done I've let it sit there for 30 minutes or so, and still nothing but a flashing cursor. I've searched the googles and none of the solutions presented for this issue worked. I then tried to search using the aforementioned things, plus the model of my laptop(HP Mini 1030NR) and still nothing. Does anybody have any ideas? For what it's worth, Backtrack, if installed normally, boots and runs just fine, it's something with the encryption.
×
×
  • Create New...