Jump to content
Hak5 Forums

Search the Community

Showing results for tags 'php'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapple University
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Bash Bunny
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • USB Rubber Ducky
  • Hak5 Shows
    • Hak5
    • HakTip
    • Metasploit Minute
    • Threatwire
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 6 results

  1. Hi! I am trying to build a new webinterface for the pineapple, because I want to use the device to teach people how vulnerable they are. I want to use the pineapple API for this, using PHP to call the functions on my pineapple via cURL. I have the following code: When I execute this code, i'll get bag a '200' http code. All good right? However, the server output is 'not authenticated' and nothing happens on the pineapple, no notification appears. Does anybody have any idea what I'm doing wrong?
  2. After playing with the nano for a few days - love the product and can see how this is going to be very useful. Yet there are a few things which through lack of knowledge am struggling to achieve and not even sure if possible ... 1: Symlink - using ln - s /root/portals /sd/portals my nano seems to be still writing to the Root folder and therefore full (lots of resets later and even doing ln -s /root/ /sd/ to everything sits on SD card seems not to work). Is there a way to have everything on the SD card? so when using portal auth etc if does it directly to the card? 2: Landing page - we have a company site and wanting to create a "Security Page" which when company employees are tricked / connected to the nano will send them to an external hosted site / company website. Rather than use a portal so I can just connect the nano to an internet connection and not have to host the portal / as due to point 1 I seem to run out of space and the nano freezes / takes ages to process anything. 3: Captive portals - the default "Evil portal" allows people to authenticate - yet when creating / importing portals the users receive not authorised and therefore close the browser and think they are not connected / yet reopening the browser allows access. Is there any kind soul that could demo the PHP / code I need to add to the portal to auto accept? My PHP skills are poor at best and however many youtube videos I watch I cannot seem to locate the answers to the above, (along with looking around forums etc), I thank you for taking the time to read and appreciate any assistance you may offer. As DNS Spoof does not seem to work against the Iphone / company phones and unable to redirect to a site using this method. Awesome product / having lots of fun - and showing the users how risky captive portals are (they seem to think only other people get hacked) will be a huge bonus as part of the security awareness program. Cheers.
  3. ujoshua

    Server for Rubber Ducky

    I have bought a USB Rubber Ducky. But I could not set up a php server where the usb Rubber Ducky can send the copied passwords from my other computer. Can anyone help me to setup a server?
  4. infiniteral

    I need help...

    Hi, i have gone through the tutorials for the evilportal module, and now wanted to create a portal on my own for my needs.... I followed the tutorial from frozenjava (which was posted in the forums quite some time ago...), but im having trouble "bending" the code for my needs (basiclly im trying to: get input from "user" and "pass" text field from index.php and print it to a file in /www )... code in index.php: <snip> code in capture.php: <?php $user = $_GET["user"]; $pass = $_GET["pass"]; $redir = $_GET["redir"]; $file = fopen("stored.txt", "a"); fwrite($file, $user . "\n"); fwrite($file, $pass . "\n"); fclose($file); echo '<script type="text/javascript">window.location = "' . $redir . '"</script>'; ?> I think im messing things up with the variables, but im very inexperienced thus i need some help... (oh btw: i didnt get that myportal.php replaced capture.php (i think) at first, so that i manually created my captured.php...) Thanks in advance ;)
  5. Dave-ee Jones

    Python server not continuous on BB

    Hey all, I've got a problem with my python server. The Bash Bunny doesn't want to handle it forever, so it seems to stop handling after about 5 seconds (or shutting it down, can't tell which). The exact same code works locally on my computer (python script that runs a simple SocketServer), and it runs forever (using httpd.serve_forever()), however the BB doesn't want to run it forever. Any ideas why the BB stops handling? EDIT: Just for those that are interested, the browser error says "Site cannot be reached; connection was reset (ERR_CONNECTION_RESET)".
  6. MunkVsTheWorld

    How to work with image files ?

    Im making some test pages on the Nano, but no matter how i structure the image address, images won't load. Currently testing pages in /www. PHP Processes, writes files, CSS references, but images – won't load. An image will load locally, and if i call it in the browser like: http://172.16.42.1/testSite/image.png it will load in the browser from the nano, but that same that address in a page won't load it. Even if the image is in the same directory and addressed like src="image.png". Firmware 1.0.5, Have reset and reflashed already. Is there a better/proper way to use images/test pages? Maybe something obvious Im missing? Thanks in advance! :)
×