Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ota'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. running windows 10 with nano tethered, am getting bulletins and the firmware search found the new version however it sits. have attempted almost 10 times to get it to load.
  2. New user to the pineapple and wifi pen testing in general however have worked with php and servers for a couple years now. info. OS: currently Windows 7 but bootable into blackbuntu (just prefer winscp for moving files) Pineapple IV version: 2.8.0 originally came with 2.7.0 however updated using the .bin file download. Pineapple is also pointed directly to 172.16.42.42 / 255.255.255.0 in the ipv4 settings under local area connection porperties. The problem. Pineapple has been working fine ran the "hello world" nancat script, however the "List available Infusions (aka modules)" link comes up with the error... "Error connecting! Please make sure you have an internet connection." as with the update over the net link. The pineapple is turned on connected to ethernet using the PoE port on the rear and the PC is connected to the net via wireless 802.11n with working internet access. However just can't seem to find out why the pineapple gui is failing to use it. Forgive me if this is a novice mistake but have read through both the quickstart guide/50 page guide and the wiki, very possible it might be something I just missed. -Cypto
×
×
  • Create New...