Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'open ssid'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 3 results

  1. I have tried everything but the open ssid on mark 7 is so slow I get a message say internet may not be available. You can connect to the open ssid but it is about as fast as the old dial up help please
  2. Hey everyone! Does anyone else have issues connecting to the Open SSID when it is hidden? when I try to connect, it says that it is the incorrect security type for that network, even though there is not security set for the open SSID. When I uncheck the Hide Open SSID box, I can connect with not problems. checking the /etc/config/wireless file, this is what is listed in the config file. config wifi-iface option device 'radio0' option network 'lan' option mode 'ap' option maxassoc '100' option encryption 'none' option ssid 'Eye_of_Sauron' option hidden '1' I'm running
  3. Hello, Picked up a new Pineapple TETRA and have run into a strange problem. I have setup the Management SSID and connected to it with no issues. I currently have an Ethernet cable connected to the device which is connected to my Internet access point. When connected to the Management SSID, I can download bulletins and updates so I have confirmed the network is working properly. However, I am having an issue with the Open SSID. I set the SSID to Testing (Also tried a few other names) and unchecked Hide Open SSID. I can see the SSID broadcasting but when I attempt to connect to it via
×
×
  • Create New...