Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'noobie'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. Hola Amigos 1 Answer and a few questions. #1 (ANSWERED) When powered with my phone charger (micro USB) the device would always reboot with seconds of the PineAP being set to "aggressive mode". Turns out I had the wrong power, I'm now using the US plug (I'm in the UK so I used a mains convertor) and now it's fine. A friend of mine had the exact same issue so it's not just me, hopefully this comment helps someone else. #2 Question I've followed 5 tutorials, and I still can't get clients to auth to me. I filter client MAC correctly, I enable the PineAP, it broadcasts the correct SSID and my clients wont connect, even when I hit de-auth 1000 times. I'm only mirroring "open" wifi spots from around my city (i.e. no WEP/WPA) I even tried to manually force the client to connect to the SSID, it tries but fails, the log on Tetra says: (MAC redacted) hostapd: wlan0: STA a0:39:f7:aa:aa:aa IEEE 802.11: authenticated The clients (2 android phones and a laptop) say "saved". I thought this was a network issue on the North side of Tetra, but Tetra can connect to the internet (over cat5) and download plugins/bulletins, and the DG under Networking looks right I've tried for several hours and read the forums, but still no clue, any ideas please? #3 Question Aside from #2, if I try to use "Wifi client mode" and press scan, Tetra picks up 15 SSID in the area, but not mine! I have 2 SSID in the house, not hidden, every other tool finds them fine, no security./lock down at all. I've scanned 1000 times and Tetra finds everyone else but me. Tetra is 5m from the WAP with no obstructions Thoughts? Thanks!! Andy
  2. so i got my usb rubberducky in the mail, and upon watching the instructionals on youtube i have to say im at a complete loss of wtf to do. im new to all this. ive tried downloading the duckencoder but the .jar file cant be opened. i also downloaded DuckyScript UDL, Duck Firmware.hex, and notepad ++. still im stumped. please help!
×
×
  • Create New...